DEWAHOUT

HOUTHANDEL DEWAHOUT IN DEINZE & RONSE: RUIM GAMMA HOUTSOORTEN & DIENSTEN

Breng de warmte van de natuur in uw huis door het gebruik van hout. Hout brengt ontzettend veel voordelen met zich mee en bestaat in alle geuren en kleuren. Bij Houthandel Dewahout bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment en vindt u zeker en vast het hout dat het beste bij uw project past.

Van meubels tot eiken bijgebouwen

We zijn toeleverancier voor zowel aannemer als particulier voor zowel in- als outdoor projecten: van meubelplaten, afkantwerk, binnendeuren, parket tot eiken bijgebouwen in bouwpakket!

Het schaven en bewerken van allerhande houtsoorten tot gevelbekleding, dakgebintes, houtskelet,... is onze specialiteit in Deinze!

In Ronse zijn we dan weer sterk in het verzagen- en afkanten van alle plaatmateriaal. Ook cnc-bewerkingen behoren tot de mogelijkheden!

Korte leveringstermijnen

Dankzij onze ruime stock, modern machinepark en eigen transportdienst staat Dewahout gekend voor zijn korte leveringstermijnen.

DEWAHOUT
DEWAHOUT
Volg DEWAHOUT op Facebook

Alle vacatures bij DEWAHOUT jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf DEWAHOUT. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.