Edgard & Cooper

We zijn gewoon een stel diervriendelijke, doelgerichte, start-up-minded vrienden. Hier bij Edgard & Cooper zijn we grote fans van doelgerichtheid, nieuwsgierigheid en leren tijdens het werk.

We zijn een jong international bedrijf en we groeien snel. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar mensen die zich willen bekwamen en die een positieve impact willen hebben.

Net als onze honden – Edgard & Cooper – zijn we vriendelijk en leuk, met een onverzadigbare honger naar het leven. Wil je komen spelen?

Wat maakt Edgard & Cooper anders: Feel Good Pet food

Door goed te eten voelen je geest, lichaam en ziel zich geweldig. Er gaat niets boven vers vlees en eenvoudige ingrediënten, gekookt en verpakt met het oog op de natuur. Maar de meeste huisdiervoerders zijn oververwerkt en worden verpakt in plastic. Genoeg is genoeg. 

Welkom bij Edgard & Cooper –  natuurlijk lekker katten- en hondenvoer waar jij, je huisdieren en onze planeet zich goed bij voelen.

Edgard & Cooper

Alle vacatures bij Edgard & Cooper jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Edgard & Cooper. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.