Familiezorg West-Vlaanderen

Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens... ook voor haar medewerkers!
De dienst werd opgericht in 1948 en biedt aangepaste zorg aan huis en dit met een grote verscheidenheid van diensten: gezinszorg, huishoudhulp, vrijwilligers,thuisverpleging, ontslagzorg, ergotherapie aan huis, eerstelijnspsychologen, klusjesdienst, alles rond kraamzorg, thuisbegeleiding dementie, 24/24 telefonische permanentie... We bieden zorg dicht bij de mens en beschikken over 16 regiohuizen verspreidt over ons werkingsgebied. Ruim 2000 geëngageerde medewerkers zetten zich dagelijks in over heel West-Vlaanderen en in de grensgebieden van Oost-Vlaanderen (Thuiszorg De Zon). Zij streven er naar kwaliteitsvolle zorg. Hierbij benaderen onze medewerkers alle cliënten en hun omgeving met respect. Respect voor ieders eigenheid, leefgewoonten, overtuiging en privacy.
 Bij Familiezorg West-Vlaanderen vzw maakt u deel uit van stevige organisatie met een sterke visie en mensgerichte wortels en bovendien met een heel aangename werkomgeving.  We hebben niet enkele een warme zorg en aandacht voor elke zorgvrager maar ook voor iedere medewerker.  Hebt u interesse gekregen om onze thuiszorgdroom mee te helpen realiseren, neem dan zeker contact met ons op.
 

Familiezorg West-Vlaanderen

Alle vacatures bij Familiezorg West-Vlaanderen jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Familiezorg West-Vlaanderen. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.