FLANDERS FOOD PRODUCTIONS

Flanders Food Productions (F.F.P.) is een ambitieus en innovatief bedrijf gevestigd te Lommel (België). Al onze troeven zetten wij in op kaas. F.F.P. is dan ook gespecialiseerd in het verwerken en vermarkten van niet alleen harde en semi-harde kazen, maar ook kaasalternatieven. De combinatie van onze vakkennis, gedrevenheid en innovatie maken van Flanders Food Productions uw voorkeurspartner in kaas.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het versnijden, raspen en verpakken van een breed gamma aan kazen en kaasalternatieven. Het assortiment biedt tevens uiteenlopende rasp- en snijformaten aan. Deze kunnen al dan niet puur of gemengd aangeboden worden. Onze producten vinden hun weg naar de Foodservice & Horeca Groothandel, Industrie en Retail. Het volledige assortiment aan producten kunnen wij op specifieke vraag van de klant verpakken in uiteenlopende verpakkingsformaten. Deze variëren van retail verpakkingen tot industriële grootverpakkingen.

FLANDERS FOOD PRODUCTIONS
Contact

Contacteer dit bedrijf

JOHN COCKERILLSTRAAT 87
3920 LOMMEL

Alle vacatures bij FLANDERS FOOD PRODUCTIONS jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf FLANDERS FOOD PRODUCTIONS. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.