Flexfurn nv

Het begon allemaal in 1997 met een bedrijf genaamd 'Europa2000', dat werd opgericht door vader en zoon Verbeeck. Ze werden al snel de belangrijkste groothandelaar van opvouwbaar en stapelbaar meubilair voor de horeca en evenementenindustrie in België. Als gevolg van hun grote succes, verlegden ze al snel hun grenzen naar Europa en de rest van de wereld. Dankzij hun wereldwijde ervaring en affiniteit met de markt en de laatste trends, begonnen ze met het creëren en produceren van hun eigen producten, genaamd de XDesign collectie.
 
XDesign staat voor functioneel design en lounge meubilair met een extra vleugje kwaliteit Made in Belgium. Naast een elegant en stijlvol ontwerp focust de XDesign collectie op stapelbare en eenvoudig te stockeren meubels, zonder de hulp van montage gereedschap. De meubelen zijn niet alleen praktisch en een lust voor het oog, onze collecties kunnen ook zeer multifunctioneel ingezet worden. Het merk XDesign van Flexfurn is precies wat onze klanten nodig hebben om een evenement, horecazaak of een bedrijfskantoor in een modieus en stijlvol design in te richten en te decoreren: strakke lijnen, frisse kleuren en een uniek concept.

Magische momenten creëren is onze slogan! Ja, de XDesign-collectie is vooruitstrevend en kosten noch moeite worden gespaard om de beste kwalitatieve producten op de markt te brengen. Creativiteit, duurzaamheid, flexibiliteit en de de klant op de eerste plaats zijn na 25 jaar nog steeds onze belangrijkste doelstellingen.
 

 

Flexfurn nv
Volg Flexfurn nv op Instagram

Alle vacatures bij Flexfurn nv jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Flexfurn nv. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.