Gemeentebestuur Kasterlee

Kasterlee (met deelgemeenten Lichtaart en Tielen) is een landelijke gemeente van 7.152 ha en telt ongeveer 18.600 inwoners.

 

In Kasterlee zijn vier ambachtelijke zones. Daarnaast hebben we vooral twee pijlers binnen lokale economie: landbouw en toerisme. De helft van de oppervlakte van de gemeente is ingekleurd als agrarisch gebied. Als gemeente met een toeristische traditie hebben we hierbij passende infrastructuur: een mountainbikepad, een fietsroutenetwerk, een 250 km bewegwijzerd wandelnetwerk over de Kempense Heuvelrug en een ruiter- en joggingpad en het kindvriendelijke project ‘Kabouterberg’ en 'de Slapende Reus'​. Opvallend is het groot aantal hotels en restaurants. Daarnaast zijn er diverse campings, Ark van Noë en het recreatiedomein De Putten. Het Frans Masereelcentrum verzorgt de promotie van de grafiekkunst.

 

Kasterlee kan rekenen op zo'n 700 vrijwilligers en beschikt over een rijk verenigingsleven met 178 erkende verenigingen. Jaarlijks worden zo'n 1.500 activiteiten georganiseerd.

 

De gemeente telt ongeveer 200 werknemers. Het is een stabiele werkgever waar werknemers voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding hebben. Vacatures worden op de website www.kasterlee.be gepubliceerd, op sociale media, in lokale weekbladen en op de website van de VDAB. Spontane sollicitaties kan je bezorgen aan personeel@kasterlee.be.

Gemeentebestuur Kasterlee
Gemeentebestuur Kasterlee Gemeentebestuur Kasterlee Gemeentebestuur Kasterlee

Alle vacatures bij Gemeentebestuur Kasterlee jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Gemeentebestuur Kasterlee. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.