Hubo België NV

Hubo is een 100% Belgische organisatie met meer dan 150 winkels  en 2200 enthousiaste medewerkers verspreid over heel het land. Hubo bekleedt een stevige 1de plaats in de doe-het-zelf sector en is door de jaren heen een begrip geworden. Dit succes is te danken aan onze innoverende aanpak en onze pioniersrol.
Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten. Ons winkelaanbod telt immers zo’n 25.000 doe-het-zelf artikelen en aanverwante voor in en rond het huis. Onze doe-het-zelf zaken hebben een oppervlakte van 1.000 tot meer dan 3.000m².

Hubo heeft een gevarieerd publiek van particuliere doe-het-zelvers, waarin zowel de occasionele hobbyist met zijn kleine vraag als de ambitieuze en gedreven doe-het-zelver terug te vinden zijn.

Onze klanten genieten van onze frequente folderaanbiedingen en kunnen met hun Bonus Kaart bovendien nog gebruik maken van tal van andere voordelen.

De bereikbaarheid is ideaal: Hubo's liggen buiten het centrum, langs belangrijke invalswegen en hebben een grote parking. Dit, plus het ruime assortiment, de prima prijs/kwaliteitverhouding en de overzichtelijke winkelinrichting maken van Hubo een uitverkoren trekpleister voor de doe-het-zelver.

Hubo België NV

Alle vacatures bij Hubo België NV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Hubo België NV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.