Ladbrokes

In de wereld...

Ladbrokes is een internationaal merk dat in België wordt uitgebaat door de onderneming N.V. DERBY. Deze onderneming is een filiaal van de multinationale onderneming Ladbrokes GVC-Group.

Ladbrokes GVC-Group staat genoteerd op de beurs van Londen en geniet een uitstekende reputatie in de hele wereld, doorheen haar kantorennetwerk alsook de diverse digitale kanalen die ze uitbaat. De Londense onderneming bestaat sedert 128 jaar en genereert een zakencijfer van meer dan 16 miljard Pond en telt niet minder dan 15.000 medewerkers in de wereld.

 

In België

In België wordt het uithangbord van Ladbrokes beschouwd als de onbetwiste leider in de weddenschappen sedert meer dan 30 jaar. De Belgische onderneming realiseert momenteel een steeds groeiend zakencijfer van om en bij de 225 miljoen euro door middel van bijna 300 gespecialiseerde kantoren op nationaal vlak en 400 krantenwinkel.

 

Ladbrokes biedt een geweldig aanbod van sportweddenschappen aan op alle types van sportevenementen (voetbal, tennis, F1, wielrennen, enz.) maar eveneens weddenschappen op paardenrennen (Franse, Engelse, Belgische) alsook windhondenrennen. Ladbrokes biedt aan haar klanten in België de mogelijkheid om te wedden in kantoren, in krantenwinkels, via Internet en via mobiele toepassingen.

 

Om een kwalitatieve dienstverlening te kunnen geven, biedt Ladbrokes aan haar cliënteel een performant en volledig beveiligd wedsysteem aan. In naleving van het in België bestaande wettelijke en reglementaire kader, beschikt Ladbrokes over alle toelatingen en vergunningen die haar toelaten om weddenschappen voor het Belgische publiek te organiseren en aan te bieden.

 

Ladbrokes is een onderneming die haar commerciële activiteiten ontwikkelt volgens een zeer strikte bedrijfsethiek waarbij ze zich perfect bewust is van haar sociale verantwoordelijkheden. In deze context heeft Ladbrokes sedert jaar en dag verschillende samenwerkingen tot stand gebracht en ontwikkeld met publieke of privé-organisaties die strijden tegen de risico’s van gokverslaving

Ladbrokes
Contact

Contacteer dit bedrijf

Rue Vanderkindere 564
1180 Ukkel

Alle vacatures bij Ladbrokes jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Ladbrokes. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.