Maaiers Verschueren

Maaiers Verschueren is opgestart in 2010 en is na 11 jaar ondertussen een gevestigde waarde geworden in België.
 
Een nieuwe stap in de ontwikkeling van Maaiers Verschueren werd in 2019 gezet met de oprichting van Group Verschueren die instaat voor de verkoop en verhuur van machines.
 
Zo kan Maaiers Verschueren zich blijven specialiseren en toespitsen waar we uitstekend in zijn: herstellen, om- en opbouwen van allerlei machines.
 
U kan bij ons terecht voor herstellingen aan alle merken, uitbalanceerwerken, eigen fabricaat van machines, persen van hydraulische leidingen, allerlei constructiewerk, ombouw ad-blue installaties, ...
 
Een korte analyse voor planning en een magazijn dat voorzien is met een grote voorraad aan allerlei wisselstukken, hiermee zijn ons techniekers in "no time" bezig om een defect aan uw machine te verhelpen.
 
Het gebruik van kwalitatieve onderdelen en uitgebreide testen wijst uit of alles naar behoren werkt.
 
Deze herstellingen kunnen bij u op het bedrijf, op de werf waar de machines ingezet worden of in onze werkplaatsen te Lochristi gebeuren.

Maaiers Verschueren

Alle vacatures bij Maaiers Verschueren jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Maaiers Verschueren. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.