Metagenics Belgium

Metagenics is gespecialiseerd in de productie en distributie van verschillende productlijnen hoogkwalitatieve voedingssupplementen. In Europa zijn we één van de snelst groeiende OTC-bedrijven met sterke merken als ImmuDefense®, Bactiol®, MetaRelax®, MetaSleep®, CurcuDyn® en MetaDigest®.
 
Door middel van intensieve uitwisseling tussen de verschillende vestigingen bundelt Metagenics haar krachten. Kennis, wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit verschillende markten delen zorgt ervoor dat Metagenics toonaangevend kan zijn in de sector van hoogwaardige micronutritie, zowel nationaal als internationaal.
 
Elke medewerker is een belangrijk puzzelstukje, en het is enkel door alle gemotiveerde collega's dat Metagenics elke dag kan blijven verder timmeren aan dit succesverhaal. Neem dus gerust een kijkje op onze website. We hebben heel wat openstaande vacatures!
 
 
 
 

Metagenics Belgium

Alle vacatures bij Metagenics Belgium jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Metagenics Belgium. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.