NMBS

Waarom NMBS?

Wij bieden je een fantastische uitdaging in een modern en ambitieus bedrijf. Een bedrijf dat zich graag inzet voor haar klanten. De komende jaren zijn cruciaal voor NMBS. Binnenkort wordt het binnenlands reizigersvervoer opengesteld voor concurrentie. Daarom stellen we alles in het werk om van NMBS een moderner, performanter, en écht klantgericht bedrijf te maken. Voel je je geroepen om samen met ons die uitdaging aan te gaan?

 

NMBS heeft drie hoofdactiviteiten

  • Als belangrijkste spoorwegonderneming van België doen wij reizigerstreinen rijden, zowel binnen onze landsgrenzen als daarbuiten. Daarbij zetten we in op een veilig, stipt en comfortabel aanbod.
  • NMBS beheert, onderhoudt en vernieuwt het rollend materieel.
  • Tot slot zijn we ook verantwoordelijk voor de stations en stopplaatsen, met inbegrip van de parkings, de fietsenstallingen en de ruimtes die voorbehouden zijn voor fietsenverhuur, en de stationsomgeving.

Klantgericht onthaal is overigens onze eerste prioriteit. We staan ook in voor de beveiliging en de bewaking van het spoorwegdomein. 
Bij NMBS werken ongeveer 18.000 voltijdse medewerkers.

 

Waarden

Onze waarden kunnen samengevat worden in het letterwoord ‘PRO’S’.

  • Professionalisme: we doen ons werk rigoureus, resultaatgericht, met engagement en passie voor ons métier;
  • Respect: we hebben respect voor onze collega’s, onze klanten, onze partners en onze omgeving, vanuit een duurzaam perspectief. We respecteren evenzeer onze engagementen op het vlak van resultaten, budget en planning;
  • Ondernemerschap: we durven onze manier van werken in vraag stellen en integreren graag en soepel sterke ideeën en betere werkmethodes;
  • Samenwerking: we creëren een motiverende werkomgeving waar medewerkers graag samenwerken binnen en over diensten heen.

NMBS
NMBS NMBS NMBS NMBS
Contact

Contacteer dit bedrijf

Frankrijkstraat 85
1060 St Gillis

Volg NMBS op Facebook Volg NMBS op LinkedIn

Alle vacatures bij NMBS jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf NMBS. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.