PTC RUSTENBURG

PTC Rustenburg is een kleinschalige organisatie die gespecialiseerde (klinisch) psychotherapeutische hulp aanbiedt voor mensen met psychische en psychiatrische problemen. Het centrum - met 72 bedden en 20 plaatsen nabehandeling - is ingebed in het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen en maakt deel uit van vzw Gezondheidszorg 'Bermhertigheid Jesu'.

 

PTC Rustenburg is een plek waar psychiatrie en intensieve psychotherapie elkaar vinden. In PTC Rustenburg behandelen we geen ziektes maar mensen met psychische en psychiatrische problemen. Wie je bent als mens primeert voor ons.

 

PTC Rustenburg is kleinschalig en werkt op maat van de patiënt. We hebben een uniek en gespecialiseerd therapeutisch aanbod met gespecialiseerde professionelen die samen met de patiënt de ervaren problemen aanpakken.

 

Zowel het kleinschalig karakter en het kader, de mensen die er werken, de andere patiënten die er verblijven, als de psychotherapie beïnvloeden elkaar. Het is deze combinatie die PTC Rustenburg uniek maakt en gestalte geeft aan het therapeutisch proces.

Contact

Contacteer dit bedrijf

waggelwaterstraat 2
8000 BRUGGE

Alle vacatures bij PTC RUSTENBURG jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf PTC RUSTENBURG. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.