Regionaal Landschap Westhoek vzw

Het Regionaal Landschap Westhoek strekt zich uit over zeventien gemeenten en is één van de meest uitgesproken plattelandsgebieden van Vlaanderen. In het noorden biedt het weidse, open polderlandschap van de IJzervallei adembenemende vergezichten aan. Het zuidelijke landschap glooit zacht.  
Samen met alle bewoners van het platteland werken we aan een duurzaam landschap: we planten hagen, bomenrijen en boomgaarden aan, graven poelen en staan in voor het onderhoud hiervan. Deze ingrepen zorgen dat enkele unieke planten- en dierensoorten zich hier thuis blijven voelen. Dit alles draagt bij tot een streek waar het aangenaam wonen en leven is. 
Het Regionaal Landschap Westhoek organiseert vormingen en allerlei activiteiten in en rond het landschap. Zo geven we jong en oud de mogelijkheid om het landschap te ontdekken, te beleven en er bewust mee om te gaan.

Regionaal Landschap Westhoek vzw
Regionaal Landschap Westhoek vzw Regionaal Landschap Westhoek vzw Regionaal Landschap Westhoek vzw
Volg Regionaal Landschap Westhoek vzw op Facebook Volg Regionaal Landschap Westhoek vzw op Instagram

Alle vacatures bij Regionaal Landschap Westhoek vzw jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Regionaal Landschap Westhoek vzw. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.