Restaurant Sint Joris

Reeds meer dan 40 jaar wordt restaurant Sint-Joris op de Markt in Brugge uitgebaat door dezelfde familie. In 2013 werd het interieur van het historische pand volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Achter de typische gevel en onder de 13de eeuwse moeder- en kinderbalken ontdek je een hedendaags interieur met veel hout en warme tinten, die voor de gezellige sfeer zorgen.

De artisanale keuken is op en top Belgisch, met de gekende traditionele gerechten als paling in ‘t groen, steaks, ribbetjes ‘Jan Breydel’, garnaalkroketten, witloof met ham in de oven en vispannetje. Je kan er terecht voor de dagelijkse lunch en kan er ook kiezen uit de vegetarische gerechten. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve streekproducten, zoals natuurvlees van eigen kweek (natuurvlees Dobbelaere - Damme).

Sint-Joris is gespecialiseerd in de ontvangst van groepen, met plaats tot 110 personen. Ontdek een eerlijk én lekker restaurant in het hart van de werelderfgoedstad.

Alle vacatures bij Restaurant Sint Joris jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Restaurant Sint Joris. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.