Thomas Vandevoorde BV

Als relatief jonge Eekloose onderneming werkt THOMAS VANDEVOORDE mee in de wereld van huizen – industriebouw en betonconstructies. Het belang van veiligheid, efficiëntie en de daarbij horende kosten vormen een belangrijk maatschappelijk aspect en vormden het uitgangspunt voor de oprichting van deze onderneming.

Economische doelstelling:

THOMAS VANDEVOORDE heeft een stabiele en wel onderbouwde ondernemingsstructuur die op dynamische wijze bijgestuurd wordt om de economische groei van de onderneming te ondersteunen. De groeicurve waar THOMAS VANDEVOORDE op kan terugblikken gaat zij onderbouwen en doortrekken naar de toekomst toe.

Sociale doelstelling:

Welzijn op het werk vormt de laatste tijd meer en meer een issue binnen deze onderneming. Door het inlassen van overlegmomenten én een nauwe opvolging vanuit preventie en human resources verzorgt deze onderneming een structuur waarbinnen iedereen zich als individu gewaardeerd voelt én toch deel uitmaakt van een groter geheel.

Maatschappelijke doelstelling:

THOMAS VANDEVOORDE probeert in al haar taken te streven naar een grote klanttevredenheid. We geven bovendien ook iedereen de kans om bij ons te komen werken. Door de stabiele groei ontpopt THOMAS VANDEVOORDE zich tot een betrouwbare werkgever.

Thomas Vandevoorde BV

Alle vacatures bij Thomas Vandevoorde BV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Thomas Vandevoorde BV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.