Valcke Prefab Beton

Wij zoeken nieuw talent met ambitie om ons familiebedrijf te versterken! 

 

Valcke Prefab Beton is een familiebedrijf van de vierde generatie. Maar liefst 95% van de 400 werknerms woont in een straal van nog geen 20km rond het bedrijf. Deze maatschappelijke verbondenheid zorgt voor trots, passie en toewijding!

 

Valcke Prefab Beton is een ruwbouwaannemer gespecialiseerd in agro- en industriebouw. Dankzij het vertrouwen van reeds meer dan 20.000 klanten kan het familiebedrijf bouwen op een rijke ervaring en expertise.

 

Op de bedrijvensite van 250 000m² centraliseert het bedrijf haar activiteiten. De schaalgrootte laat toe om gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken. Valcke Prefab Beton doet alles in eigen beheer - van engineering, transport en montage tot en met de totale productie van alle prefab betonelementen. Kortom, alle essentiële bouwprocessen zijn perfect op elkaar afgestemd. 

Valcke Prefab Beton
Valcke Prefab Beton Valcke Prefab Beton Valcke Prefab Beton Valcke Prefab Beton Valcke Prefab Beton Valcke Prefab Beton Valcke Prefab Beton

Alle vacatures bij Valcke Prefab Beton jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Valcke Prefab Beton. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.