VAN DEN BERGHE

Van Den Berghe nv

In 1925 startte Alfred Van Den Berghe in Sint Niklaas met de productie van zijn eerste fietsen.
Nu, 96 jaar later, is Van Den Berghe NV uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Belgische fietssector, en is Oxford een vaste waarde op de fietsmarkt.
Voor het personeel is: “Oxford sterk in fietsen” geen loze slagzin, maar een ware passie en uitdaging. Een bewuste doelstelling bij het vervaardigen van iedere nieuwe Oxford Bike.
Deze bedrijfscultuur in combinatie met het continu aanpassen en optimaliseren van het productieproces, laat ons toe om soepel en doeltreffend in te spelen op de steeds sneller wisselende noden en wensen van de consument.
Fietsen is niet alleen zeer milieuvriendelijk, het is tevens één van de slimste en gezondste manieren om u te verplaatsen.
Een reden te meer om ons extra in te spannen en zo milieubewust mogelijk om te gaan tijdens het productieproces. Voor het lakwerk maken we uitsluitend gebruik van een zeer krasbestendige poedercoating. Dit laat ons toe om alle schadelijke solvents volledig te weren. Bovendien beperken we het energieverlies in onze lakinstallatie tot het strikte minimum, en dit door een innovatief recuperatie systeem op de lakoven.
Omdat we u de zekerheid willen bieden van een vlotte en gekwalificeerde dienst na verkoop, werken wij enkel samen met “erkende vakhandelaars”. Deze Oxford dealers zijn speciaal opgeleid om alle onderhoud en herstellingen op een correcte en professionele manier uit te voeren. Zo blijft uw mooie Oxford bike nog vele jaren in “prima conditie”.

VAN DEN BERGHE
Contact

Contacteer dit bedrijf

Industriepark-Noord 24
9100 Sint-Niklaas

Alle vacatures bij VAN DEN BERGHE jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf VAN DEN BERGHE. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.