Vigna BVBA

Het domein Vigna, waar vroeger de gelijknamige water- en limonadefabriek gevestigd was, werd  in 1994 door de heer Guy Somers, stichter van industriebouwbedrijf Frisomat, aangekocht.  Hij knapte het landhuis en omliggende bossen volledig op.  In  2004 werden de eerste driehonderd ranken aangeplant.
In 2007 en 2011 werd de wijngaard verder uitgebreid tot 30 000 druivelaars op een totaal van 8 ha.
 
Grenzend aan het Albertkanaal en omringd door bossen heeft Vigna zich ondertussen ontwikkeld tot een veelbelovend wijndomein met uiteenlopende druivensoorten.   
 
Er staan 11 variëteiten in het gamma. Een roséwijn, 4 rode wijnen, vijf witte wijnen en sinds 2020 een mousserende wijn.    
 
Te midden van de wijngaard staat een gezellige degustatieruimte met open haard en een afgedekte barbecue. Een wijnproeverij, een bbq of event leent zich hier uitstekend voor. Iedereen is  van harte welkom.
 
In onze bed & breakfast met 6 dubbele kamers kunnen bezoekers genieten van een heerlijk verblijf te midden van de wijnranken.

Vigna BVBA
Volg Vigna BVBA op Facebook

Alle vacatures bij Vigna BVBA jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Vigna BVBA. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.