vzw Het Domein Bokrijk

Met meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar is Bokrijk het meest bezochte park van Limburg met een belangrijke uitstraling ook voor de rest van Vlaanderen en ver daarbuiten. Het is een bijzondere plek van monumentaal erfgoed, ongerept natuurgroen, cultuur en ontspanning die gekoesterd wordt door vorige en huidige generaties. 
De afgelopen jaren werd het aanbod en de werking geactualiseerd. Denk maar “Fietsen door het Water”, het tentoonstellingsparcours “De Wereld van Bruegel”, Bokrijk brandmerkt-projecten rond vakmanschap, evenementen zoals de “Bokrijk Run” of “Zomeravonden”, maar ook de duurzame restauratie van alle 120 geklasseerde monumenten. Het is een plaats om te ontmoeten, te ontdekken en te onthaasten met respect voor authenticiteit en puurheid, en geïnspireerd door innovatie en hedendaagse relevantie. 
Wil jij mee deel uitmaken van deze veelbelovende organisatie en de bezoekersbeleving mee versterken binnen het Openluchtmuseum? 

vzw Het Domein Bokrijk

Alle vacatures bij vzw Het Domein Bokrijk jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf vzw Het Domein Bokrijk. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.