YGO NV

Bij YGO Interieur & accessoires vind je alles voor de inrichting van jouw woning! Met 12.000m² shopoppervlakte kan je gezellig inspiratie komen op doen voor salons, eetkamers en relaxen tot boxsprings, dressings en alles voor jouw home office. Ook de leukste woonaccessoires, bed- en badtextiel, verlichting, tapijten en zoveel meer maken van jouw huis een gezellige thuis. 

Bovendien vind je bij YGO Interieur & Accessoires de eerste en enige Belgische Pronto Wonen shop in shop! Deze Nederlandse keten biedt een verrassend en origineel woonassortiment dat varieert met het seizoen om je continu te inspireren volgens de nieuwste woontrends. Landelijk of industrieel? Laat je verrassend door hun slimme woonoplossingen die passen bij jouw woonstijl!

Neem zeker je kids meer naar YGO want bij ons zijn ze uren zoet in de kidscorner met kindercinema. En als je honger of dorst hebt gekregen van al dat shoppen, dan kan je meteen genieten van een verse lunch met koffie bij onze eigen Panos!

YGO NV
YGO NV
Volg YGO NV op Facebook Volg YGO NV op Instagram

Alle vacatures bij YGO NV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf YGO NV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.