Vind je job op maat op regiotalent.be

Je hebt het misschien al gemerkt: Streekpersoneel.be is niet meer, leve regiotalent.be! Een van de belangrijkste vernieuwingen is CompanyMatch, dat sollicitanten en bedrijven aan elkaar linkt op basis van soft en hard skills. Zo vind je nog makkelijker dan ooit die ene droomjob! Handig toch?

Soft en hard skills

De nieuwe naam, Regiotalent, bevat twee pijlers. “Regio, omdat we uiteraard streekgebonden willen blijven werken, niet in het minst dankzij onze jobsrubriek in De Zondag en Deze Week. Maar ook talent, omdat die omschrijving breder gaat dan een persoon of job.”

Het doel van regiotalent.be is bedrijven en kandidaten beter te matchen met elkaar en sneller bij elkaar te brengen. “Dat doen we met een frisse nieuwe naam en uitstraling. En natuurlijk ook met wat nieuwigheden. Zo lanceren we CompanyMatch, een interactieve tool, die werkgevers en werkzoekenden matcht op basis van bedrijfscultuur. Kandidaten zien na het invullen van de test hoe goed ze met een bedrijf matchen. Via jobs op maat krijg je dan alleen jobs die bij je passen, maar waarvan je ook goed bij het bedrijf past. Dé ideale match dus! Kandidaten kunnen op de bedrijfspagina ook al heel wat informatie terugvinden over het bedrijf waar ze willen solliciteren”, benadrukken Barbara Spyckerelle en Broes Sanders nog.

Boeiende artikels

De vernieuwde website bevat naast een zeer uitgebreid aanbod aan werkaanbiedingen -13.000 per dag- een blog met interessante artikels over uiteenlopende onderwerpen: loon, extralegale voordelen, vakantie, solliciteren, loopbaanplanning, gezondheid op het werk, mobiliteit, work-lifebalance, rechten en plichten, ontslag, enzovoort. .

Info: www.regiotalent.be.