Het alcoholvrije bedrijfsfeestje

Tournée Minérale komt er weer aan. De maand februari is traditiegetrouw de maand waarin velen alcohol links laten liggen. Waarom niet meedoen met het bedrijf en jullie volgende bedrijfsfeestje alcoholvrij organiseren? Regiotalent zet de cava even achter slot en grendel en grijpt naar tips voor een gezellig alcoholvrij bedrijfsfeestje.

Mocktailworkshop

Nodig een professionele bartender uit en organiseer een mocktailworkshop. Zo leer je de kneepjes van het mixen en ontdek je samen met je collega’s nieuwe alcoholvrije combinaties. Als de lat meteen wat hoger mag liggen, waag je je aan ‘cocktail flairing’, jongleren met flessen en shakers. Even oefenen en enkele (lege) flessen laten sneuvelen, maar eenmaal je het onder de knie hebt, maak je veel indruk op je publiek. Virgin Colada of Margarita, iemand?

Blind proeven

Lopen er enkele bierkenners rond op de werkvloer? Alle grote en kleine brouwerijen hebben tegenwoordig een alcoholvrije variant van hun bier op de markt. Koop een assortiment bieren aan, plak blanco etiketten op de flesjes en organiseer een ‘Blind Tasting’. Laat collega’s proeven van alle varianten en raden of ze alcoholvrije Duvel, Trappist of Leffe in hun glas hebben. Benieuwd wie zich de alcoholvrije Bierkoning of -koningin mag noemen? Wij ook!

Precisiewerk

Nu iedereen met een helder hoofd aanwezig is op jullie personeelsfeestje, kan je enkele uitdagingen aanbieden die wat precisiewerk vragen. Een wedstrijdje kaartenhuizen bouwen, vogelpik, ezeltje-prik-je en andere varianten die voor de nodige sfeer zorgen, worden meteen een stuk competitiever als iedereen op scherp staat.

Op de alcoholvrije lappen

Organiseren jullie traditiegetrouw personeelsfeestjes op verplaatsing? Geen probleem, op de site van Tournée Minérale vind je een overzicht van alle horecazaken die deelnemen aan de actie. Je kan er terecht voor alcoholvrije drankjes en hapjes.

Inschrijven?

Nog niet ingeschreven voor Tournée Minérale met jullie bedrijf? Doe het snel via deze link en neem met je collega’s deel aan de actie.

Eveline Janssens