Hou jij van ‘opgeruimd staat netjes’? Dan ben je bij Partena aan het juiste adres

Ben je op zoek naar een gevarieerde job in je eigen buurt? Met afwisselend sociaal contact, een flexibele werkplanning en een goede work-life balans? Partena Hulp in huis is op zoek naar gemotiveerde en geëngageerde huishoudhulpen.

Stéphanie Reynaert, expert communicatie en opleidingen: “We verwelkomen graag nieuwe collega’s die zelfstandig kunnen werken en op zoek zijn naar een flexibele job.”

“Als huishoudhulp met dienstencheques ga je poetsen en strijken bij klanten thuis. Ervaring is niet nodig, wij zorgen voor de nodige vorming. Partena Hulp in huis staat voor kwaliteit, betrokkenheid en vertrouwen. Deze eigenschappen worden door onze huishoudhulpen ook dagelijks vertaald in hun werk bij de klanten.”

Respect voor inzet

Wat maakt het leuk om voor Partena Hulp in huis te werken? “Heel eenvoudig: als huishoudhulp zorg jij voor de klanten, en Partena Hulp in huis zorgt ook voor jou. Dat doen we door een mooi en marktconform loon aan te bieden dat stipt betaald wordt. We zorgen ook voor een goede match met je klanten. Onze medewerkers ervaren dit als een groot pluspunt. En vooral: je komt thuis bij je klanten. Je krijgt respect voor je inzet en je maakt deel uit van het gezin.”

Poetscoach Vicky Gillesen getuigt: “Ik heb twee jaar gewerkt als huishoudhulp en ben sinds acht maanden poetscoach. Zo help ik collega’s met hun praktische vragen. Wekelijks zorg ik voor zes tot acht klanten van verschillende leeftijden. Ik hou van de sociale contacten en vind het fijn om mensen te helpen. Het geeft voldoening wanneer je de deur van de woning kan sluiten, wetende dat alles mooi opgeruimd en netjes gepoetst is. Het is ook leuk om achteraf een berichtje te krijgen met een ‘dankjewel’! Verder geniet je van flexibele uren en als moeder van twee kindjes is het ideaal dat ik in de buurt kan werken.”

Interesse om te starten als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis? Solliciteren kan heel makkelijk en snel via thuisbijpartena.be. Wie weet maak jij snel deel uit van ons team!