ISEC zoekt instructeurs

Het trainingscentrum ISEC aan de Keetberglaan in Mesele gaat op zoek naar gemotiveerde instructeurs industriële brandbestrijding om het groeiende bedrijf te versterken. Op zaterdag 9 februari 2019 vindt er een jobdag plaats, waarop kandidaten via een hele reeks demonstraties kunnen ontdekken wat de job van brandinstructeur écht inhoudt.

Wie praktijkervaring heeft bij de brandweer of bij een hulpdienst én die passie en expertise wil delen, kan bij ISEC een geweldige job vinden. ISEC, met thuisbasis in de Waaslandhaven, is een trainingscentrum dat opleidingen geeft aan bedrijven in de industrie, petrochemie en de windsector.

ISEC – voluit Industrial Safety and Emergency Consult – werd in 2002 opgericht door Dirk Schelkens uit Lokeren.

Hij was zelf jarenlang industrieel en vrijwillig brandweerman/ambulancier en later preventieadviseur. Hij bouwde dit opleidingscentrum uit om werknemers van grote industriële en petrochemische (haven)bedrijven zo competent mogelijk te maken om risicosituaties te kunnen beheersen. Daarvoor beschikt ISEC over een heel uitgebreid trainingscentrum, waar heel wat simulaties en trainingen mogelijk zijn.

Interne opleiding

ISEC neemt zijn instructeurs vast in dienst, waarbij interne opleiding voor permanente groeimogelijkheden zorgt. Onder meer voor vrijwillige brandweerlieden biedt ISEC een enorme opportuniteit om van hun hobby en passie hun job te maken. Werknemers krijgen opleidingen en worden nauwgezet betrokken bij het uitwerken van nieuwe cursussen en de uitbouw van het trainingscentrum. Naast aantrekkelijke loonvoorwaarden kunnen werknemers ook onder meer rekenen op een bedrijfswagen, omdat er eveneens op klantlocatie wordt getraind.

Momenteel werken er 15 mensen bij ISEC, dat zich als kleine KMO met familiale waarden wil versterken om te kunnen inspelen op de groeimogelijkheden. ISEC is op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen, die met een open, sociale en klantgerichte aanpak cursisten kunnen motiveren en boven zichzelf doen uitstijgen. Het is een uitdagende en opwindende job, waar kandidaten met zin voor avontuur zeker voor in aanmerking komen.

Jobdag op 9 februari

Wie het bedrijf ISEC beter wil leren kennen, kan er terecht op een jobdag op zaterdag 9 februari. Kandidaten krijgen er een blik achter de schermen van het trainingscentrum. Die dag worden er ook een reeks live-trainingen gegeven door brandinstructeurs van ISEC. De jobdag vindt plaats van 13 tot 16 uur.

Inschrijven kan op de website van ISEC: www.isec-online.be. Kandidaten wordt gevraagd om zeker ook hun cv mee te brengen. Het bedrijf bevindt zich in de Keetberglaan/haven 1065 in Melsele.

Info: 03 575 89 80