Vind je droomjob dankzij een van onze JobVillages

Dit najaar organiseert Regiotalent op maar liefst zes locaties in Vlaanderen JobVillages. Je kan er op één namiddag tientallen werkgevers uit je regio spreken en hen overtuigen van jouw talent. De JobVillages by Regiotalent bieden echter nog heel wat meer.

Je bent op zoek naar je eerste job of, al dan niet uit noodzaak, naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn de JobVillages van Regiotalent beslist iets voor jou. Je kan op één namiddag tijd kennismaken met tientallen werkgevers uit jouw regio die verschillende vacatures aanbieden. Plan aan de hand van de deelnemerslijst je bezoek aan JobVillage en zoek alvast wat informatie over het bedrijf en de jobaanbiedingen in kwestie. Dat is handig om meteen het ijs te breken en getuigt van gemeende interesse.

Op de website vind je een overzicht van de aanwezige bedrijven. Je zal meteen merken dat er jobaanbieders uit verschillende sectoren aanwezig zijn. Pin je overigens niet vast op bepaalde diploma’s. Ervaring en soft skills zijn minstens even belangrijk en winnen steeds meer aan belang je zoektocht naar een job. Vergeet trouwens niet voldoende exemplaren van je curriculum vitae mee te nemen naar de JobVillage.

Twijfel je over de kwaliteit van dat cv, dan kan je op JobVillage terecht voor een cv-analyse. Experts nemen je cv door en geven je handige tips om het te verbeteren of aantrekkelijker te maken. Ook voor loopbaanadvies kan je op JobVillage een geschikte gesprekspartner vinden. Op sommige locaties vinden er ook workshops plaats.

Mooi meegenomen is zeker en vast ook de mogelijkheid om een foto te laten nemen voor op je cv of je LinkedIn-profiel.

De JobVillages vinden plaats in Geel (24 september), Gent (26 september), Mechelen (1 oktober), Waregem (8 oktober), Roeselare (10 oktober) en Lokeren (15 oktober), telkens van 14 tot 18 uur. Schrijf je gratis in op www.jobvillage.be