Ben je klaar voor de JobVillage?

Goed nieuws! Vandaag vind je misschien je droomjob dicht bij huis. En daar zit de Regiotalent JobVillage voor iets tussen. Deze online beurs staat garant voor tal van werkgevers en boeiende workshops onder één dak. Kan je je vandaag moeilijk vrijmaken? Geen nood, want ook donderdag en zaterdag kan je nog op de beurs terecht.

De online Regiotalent JobVillage, dat is hét moment om een boeiende job dicht bij huis te vinden. Meer dan 60 bedrijven staan klaar om je te leren kennen. Dit jaar bezoek je de beurs vanuit je luie zetel.

Registreer je snel nog

Ben je nog niet geregistreerd voor de JobVillage? Doe het dan snel. Zo zorg je ervoor dat de recruiters je ook op tijd vinden. Vul enkele persoonlijke gegevens en vergeet ook zeker niet je cv (up-to-date!) op te laden. Alles wat je dan nog rest om je droomjob te vinden, is inloggen.

Ontdek de bedrijven

Tijdens de online JobVillage zelf grasduin je doorheen de bedrijven die in de hallen per provincie opgesteld staan. Je vindt bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren. Een goede mix van bedrijven met al even uiteenlopende vacatures. De bedrijfspagina’s geven je een goed beeld van het bedrijf. Zo vind je er een uitgebreid bedrijfsprofiel, een overzicht van de vacatures, de sociale media van het bedrijf, soms ook interessante filmpjes en links. Vragen kun je ook nalaten in de mailbox van het bedrijf.

Chat met de bedrijven

Wist je dat je heel wat bedrijven ook live-chats doen, in tekst of in beeld? De recruiters staan dan paraat om al jouw vragen te beantwoorden.

Volg een workshop

Om je carrière een boost te geven, kun je ook tal van boeiende workshops volgen. Je hebt verschillende keuzes van thema’s die je kunnen inspireren. Wat dacht je van een cv-analyse? Niet onbelangrijk, want je cv is je visitekaartje als je op zoek bent naar een job. Die kan er dus maar beter tiptop uit zien. Of ben je nog niet helemaal zeker hoe je nu moet solliciteren? Tijdens de workshop ‘solliciteren: tips & tricks’ doe je ongetwijfeld heel wat inspiratie op om met glans te slagen voor je sollicitatiegesprekken .

Je merkt, de Regiotalent JobVillage wordt ook dit jaar weer een topper voor al wie op zoek is naar een boeiende job. Tot straks?

JobVillage, dinsdag 20 oktober van 10 tot 18 uur, donderdag 22 oktober van 16 tot 20 uur (nocturne) en zaterdag 24 oktober van 10 tot 12 uur. Info: www.jobvillage.be

Mieke Vercruijsse