Vier goede redenen om een van onze JobVillages te bezoeken

02/03/2020

Op 9, 13, 17 en 19 maart 2020 vinden in respectievelijk Kortrijk, Leuven, Antwerpen en Brugge JobVillages plaats. Wij geven je alvast vier goede redenen om daar naartoe te trekken om je droomjob te vinden.

Tientallen werkgevers

Een van de grote voordelen van een Jobvillage by regiotalent is dat je tientallen werkgevers uit de regio tegelijk kan bereiken. Zij komen uit verschillende sectoren en zoeken diverse profielen. Ook meerdere interimkantoren tekenen present.

Cv-analyse en loopbaanadvies

Een curriculum vitae blijft belangrijk voor een rekruteerder. Hij of zij kan er in een oogopslag uit opmaken wat je hebt gestudeerd, welke ervaring je hebt en welke je andere skills zijn. Ben je niet zeker of je cv er goed uitziet? Ga dan zeker even langs de stand 'cv-analyse'. Experts van aanwezige interimkantoren staan voor je klaar. Op JobVillage kan je ook terecht voor loopbaanadvies.

Workshop

Op de JobVillages in Leuven en Antwerpen kan je bovendien terecht voor de workshop 'Solliciteren: do-and-don'ts'.

Fotobooth

Een foto nodig voor je cv of LinkedIn-profiel? Ook daarvoor kan je op een JobVillage terecht.

JobVillage Kortrijk op maandag 9 maart, JobVillage Leuven op vrijdag 13 maart, JobVillage Antwerpen op dinsdag 17 maart en JobVillage Brugge op donderdag 19 maart, telkens van 14 tot 18 uur. Info en (gratis) inschrijving: www.jobvillage.be.

Deel met anderen