Fileleed, jouw voordeel?

23/10/2017

Sta ook jij elke dag aan te schuiven? Maak dan gebruik van die extra tijd in je auto: leer een taal, oefen je presentatie van volgende week of brainstorm rond de herorganisatie van je afdeling.

Eerst even dit

Hou het veilig en respecteer de verkeersregels. Hou je handen steeds op het stuur en je ogen op de weg. Onze tips richten zich op luisteren en spreken, maar zorg dat je de weggeluiden rondom jou goed kan horen.

Wann komt der Bus?

Altijd al Fins, Duits, Spaans of zelfs Russisch willen leren? Schaf jezelf een taalpakket met cd aan of koop online een app of cursus om op je tablet, usb-stick of gsm te zetten. Opzetten (voor je vertrekt, uiteraard) en je bent vertrokken voor je taalbad.

Brainstorm

Lap, die nieuwe klantenaccount wordt een moeilijke. En thuis ga je daar niet even rustig over kunnen nadenken, want ja, de basketbaltraining van de jongste en de muziekles van de twee anderen... Gelukkig is het nog even aanschuiven op de ring en kan je de zaak van alle kanten bekijken en je plan van aanpak alvast uittekenen (in je hoofd, uiteraard).

Presenteren kan je leren

Stress voor je presentatie van volgende week? Kijk, oefen het alvast in de auto, daar luistert toch niemand mee en kan je heerlijk veel fouten maken. Want een slechte generale repetitie wil zeggen dat de première perfect zal verlopen. Toi, toi, toi en 'break a leg'!

Ted-talk/podcast

Interesse voor geschiedenis? Je managementvaardigheden aanscherpen? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op ecologisch gebied? Download de podcasts die jij wil horen of hang je auto vast aan je iPad voor alle interessante Tedtalks. Voor je het weet, ben je vertrokken voor een uur fileplezier.

Karaoke

Je Kroatisch staat op punt, je kan je presentatie achterstevoren opdrammen en je wil geen podcast meer horen? Zet dan jouw favoriete muziek op en oefen alvast voor de vrijgezellenavond van dit weekend. Karaoke, here you come. Ideaal voor de rit op vrijdagavond, om het weekend goed in te zetten.

Samen in de file, ja gezellig!

Eveline Janssens

Deel met anderen