Welkom in de Jobshop van Regiotalent.be!

Op zoek naar talentvolle medewerkers in je buurt? Wij helpen je graag om het op een doeltreffende manier aan te pakken. Met de juiste mix van media en kanalen vergroot je de kans om je ideale nieuwe medewerker snel te vinden. Hieronder vind je een overzicht van al onze advertentiemogelijkheden.

Tip: Elke kandidaat gebruikt in zijn zoektocht naar een job verschillende kanalen. Probeer aanwezig te zijn in het hele proces dat hij doorloopt en kies voor een 360° cross-mediaal advertentiepakket.wees zo concreet en aantrekkelijk mogelijk. Verkoop je bedrijf, leg potentiële kandidaten uit wat je hen als werkgever te bieden hebt!

Online advertentiemogelijkheden

Een standaard job kan heel effectief zijn om je nieuwe medewerker te vinden, maar hoe meer kanalen je inzet, hoe groter de kans dat je gezien wordt bij potentiële kandidaten.
Standaard vacature

Standaard job

 • 4 weken online visibiliteit
 • Meteen live
 • Doorplaatsing op vdab
Spotlight vacature

Job in de kijker

  • 4 weken online visibiliteit
  • Meteen live
  • Doorplaatsing op vdab
  • Je job prominent in de kijker op Regiotalent.be
Bannering

Bannering

Wil je je rekruteringscampagne extra in de kijker zetten of een jobdag aankondigen? Een banner op RegioTalent.be biedt je een garantie op visibiliteit!

Facebook advertising

Boost op Facebook

Heeft je rekruteringscampagne een boost nodig? Facebook is één van dé kanalen om online gezien te worden. Onze specialisten zorgen ervoor dat je met een betaalbaar budget flink wat extra visibiliteit kan geven aan je online job.

Linkedin advertising

Boost op LinkedIn

Versterk je campagne op LinkedIn, het grootste professionele netwerk ter wereld. Onze specialisten zorgen ervoor dat de tarieven betaalbaar zijn, en dat je alle steun en service krijgt die je van ons gewoon bent.

Google advertising

Boost via Google ads

Wil je ook Google-advertenties in de strijd gooien om je online jobs in de kijker te zetten? Wij helpen je graag. Dankzij het cost per click-model van Google, staan Google ads garant voor een hoge return.

Bedrijfsfilm

Videorekrutering

Al aan een inspirerende bedrijfsvideo gedacht? Met een krachtige employer branding-campagne zet je jezelf in de kijker als een bedrijf waar het fijn werken is.

Tip: Zet je video extra in de kijker met een Boost op Facebook!