247TailorSteel België

Op het eerste gezicht is 247TailorSteel een bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking. Maar als je verder kijkt, merk je een bijzondere werksfeer die voldoende ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Een werksfeer en -omstandigheden waarin ook collega's zonder ervaring zich snel kunnen inwerken. 
 
In september 2022 heeft 247TailorSteel, Europa's toonaangevende "slimme" fabrikant van op maat gemaakte metalen platen, buizen en kantdelen, de schop in de grond gezet voor de oprichting van de nieuwe vestiging in Hooglede, bij Roeselare. In oktober 2023, zal de fabriek haar deuren openen. Het geheim achter het succes van 247TailorSteel is de online software Sophia®. Dankzij Sophia® kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun producten binnen 48 uur geleverd krijgen.
 
Een productiefaciliteit uitgerust met de modernste machines en ondersteund door de nieuwste technologieën, dat is de visie van  247TailorSteel op toekomstgericht werken. 

247TailorSteel België

Alle vacatures bij 247TailorSteel België jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf 247TailorSteel België. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.