A&M Group

Automotive & Mobility Group wil uw favoriete automobielgroep zijn.

Onze merken en modellen: ze zijn zoveel meer dan een sterk staaltje techniek en mechaniek. Ze bewegen ons ook emotioneel. Onze allereerste auto. Een gloednieuwe bedrijfs- of bestelwagen. De eerste gezinswagen mét kinderstoel … Ze kleuren onze herinneringen, vormen mijlpalen in ons leven.
 

A&M Group is prestatiegericht. Professioneel. En mensgedreven. We kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak. Onze contacten zijn nooit zomaar vluchtige momenten. Ze maken deel uit van een mobiliteitsreis waarin we u maximaal ondersteunen. Waarin we met plezier de extra mile voor u afleggen. Of u nu klant, medewerker, leverancier, verdeler of een andere belanghebbende bent.


Op die manier geven we mobiliteit een menselijk gelaat. Voegen we er continu meerwaarde aan toe. Daarom spreken wij zelf liever van E-mobiliteit. Met de E van eerlijkheid, enthousiasme, engagement, ecologie, expertise, evolutie. Maar vooral met de E van emotie.

A&M Group

Alle vacatures bij A&M Group jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf A&M Group. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.