AB PARTNERS OUDENAARDE

A&B Partners Oudenaarde is een erkend accountantskantoor gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit, juridisch en bedrijfsadvies voor zelfstandigen, KMO's en vrije beroepen.
Ons kantoor legt de focus op talentmanagement & teamspirit en heeft een topteam van gedreven en leuke collega's.
We zijn regionaal verankerd in de Vlaamse Ardennen met kantoren in Oudenaarde, Brakel en Ronse.
Ons team van boekhouders, accountants, belastingconsulenten en juristen staat garant voor een multidisciplinaire en vakkundige begeleiding. Wij zorgen voor een heldere boekhouding en vertalen de cijfers in concrete adviezen.
We zetten sterk in op digitalisering met online toepassingen en rapporteringstools, zodat de klant beschikt over een boekhouding die up-to-date is en een efficiënt beleidsinstrument wordt in zijn onderneming.
We zijn de vertrouwenspartner die, met de blik op de toekomst en de focus op optimalisatie, meedenkt met de klant en meegaat in zijn verhaal, dit van start tot finish.
A&B Partners Oudenaarde heeft al een aantal decennia ervaring opgebouwd en is doorheen de jaren verder gegroeid en versterkt. Inmiddels zijn er meer dan dertig medewerkers die elke dag hun expertise ter beschikking stellen. We zijn een onafhankelijk kantoor dat tevens deel uitmaakt van een breder netwerk met A&B-kantoren overal in Vlaanderen.
Meer info over A&B Partners kan je terugvinden op www.abpartners-oudenaarde.be

AB PARTNERS OUDENAARDE

Alle vacatures bij AB PARTNERS OUDENAARDE jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf AB PARTNERS OUDENAARDE. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.