ADB Assist

ADB is reeds 20 jaar actief in gespecialiseerde depannagewerken, dit in een zeer snel evoluerende markt van de automobiel, zeker op vlak van elektrische voertuigen. ADB ASSIST evolueerde in amper drie jaar van een eenmanszaak naar vennootschap. Vanaf 2005 kwam alles in een stroomversnelling terecht. Van eenvoudige politieopdrachten naar verzekeringsmaatschappijen en verder. Steeds verder. Steeds beter. Van 3000 depannages per jaar toen, naar 12.000 nu. Er zijn garage- bedrijven bijgekomen, Havenbedrijf Zeebrugge, er is ADB Truck Assist... 
'Takelen' bestaat vandaag bijna niet meer. Wat wij doen is een hypergespecialiseerde job. Of nog beter: een hele waaier aan gespecialiseerde jobs. En wanneer gespecialiseerde taken op een zeer breed draagvlak uitgevoerd worden, dan zijn oplossingen op maat een logisch gevolg. Het is zaak om mee te zijn. Om vooruit te denken. Om te durven groeien op een ernstige en transparante manier. 
Wagens met alternatieve aandrijvingen worden steeds populairder in de samenleving. De toekomst ziet er elektrisch uit, waarbij alles continu geconnecteerd is met elkaar. Ook de voertuigen bevatten steeds meer elektronica. Technologie is HOT , maar er schuilen ook gevaren aan deze snel evoluerende markt van alternatieve aandrijvingen. Vandaar de nood aan bijkomende dienstverlenging, die ADB u dan ook wil bieden. 

ADB Assist
Volg ADB Assist op Facebook Volg ADB Assist op Instagram Volg ADB Assist op LinkedIn

Alle vacatures bij ADB Assist jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf ADB Assist. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.