ADMB GROEP

Binnen de woonzorggroep GVO werken 10 woonzorgcentra samen aan een deskundig woon- en zorgaanbod voor ouderen met diverse zorgvragen.

Bijna 1.000 medewerkers geven dagelijks het beste van zichzelf en dragen de waarden zorg, respect en leren hoog in het vaandel.

WZC Sint Anna is gelegen in het groen, op 3 km van Veurne Centrum. 85 medewerkers zorgen samen voor een professionele dienstverlening.

Kleinschalig is anders!

Een innoverend concept in een landelijke omgeving, moderne architectuur met 5 kleine woongroepen voor zorgbehoevenden en ouderen met dementie.

Elke woonruimte bestaat uit een open keuken met kookeiland, eetplaats en een living. Er is directe toegang tot het terras. Onmiddellijk aansluitend op de leefruimte heeft elke bewoner zijn persoonlijke slaapkamer, uitgerust met tv en badkamer (douche, wastafel en toilet).

Wij streven naar leven en wonen met zo weinig mogelijk leefregels: als bewoner kan men opstaan, eten, slapengaan wanneer men zelf wil. Wij proberen een huiselijke sfeer te creëren door samen te koken, te bakken, koffie te zetten, de krant te lezen en bieden een waaier aan ontspannende activiteiten aan.

Familie krijgt de kans tot participatie in zorg en leefgebeuren.

De eigen huisarts staat verder in voor de medische opvolging.

ADMB GROEP
Contact

Contacteer dit bedrijf

St Clarastraat 48
8000 Brugge

Alle vacatures bij ADMB GROEP jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf ADMB GROEP. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.