AFM Refrigeration

AFM Refrigeration is de koeltechnische groothandel met dat beetje extra. Wij zijn er voor de koeltechniekers en denken mee met hun projecten en opdrachten. Door dicht bij onze klanten te staan weten we reeds meer dan 40 jaar het verschil te maken, zowel met eigen productie als met groothandelsproducten. AFM gaat net iets verder!

Ben jij een gedreven, resultaatgerichte teamplayer met ervaring in koeltechnieken of heb je een breed technisch inzicht en wil je graag onze in- en uitgaande goederenstroom beheersen dan zijn wij op zoek naar jou!
We bieden jou een gevarieerde functie met een ruim en uitdagend takenpakket binnen een dynamisch en sterk groeiende KMO en dit alles op een vaste werkplek met vaste werkuren (geen weekendwerk). Daarbovenop kan je genieten van een interessant salarispakket met extralegale voordelen gebaseerd op verworven ervaring en verantwoordelijkheden. 
Kortom word jij onze nieuwe sympathieke collega die ons team komt versterken, contacteer ons dan snel! 

AFM Refrigeration

Alle vacatures bij AFM Refrigeration jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf AFM Refrigeration. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.