Alvance Aluminium Duffel

ALVANCE Aluminium Duffel is Europees leider in de productie en verkoop van aluminium rolled products voor diverse industrieën wereldwijd. Hiervoor werken we met state-of-the-art technologie, waaronder de grootste koudwals voor de automotive industrie in Europa. Bijna alles wat we in Duffel produceren is op maat van de vereisten van onze klanten.
 
De vestiging in Duffel is begonnen in 1946, toen Lucien Féron gestart is met een bedrijf voor aluminium productie, genaamd SIDAL (Société Industrielle de l’Aluminium). In oktober 2020 is onze vestiging overgenomen door ALVANCE Aluminium group, onderdeel van GFG Alliance. Vandaag werken er ongeveer 1.000 mensen in Duffel en produceren we jaarlijks 200.000 ton high-value aluminium rolled products.
 
ALVANCE Aluminium Duffel werkt dagelijks aan een cultuur van betrokken medewerkers, die zelf verantwoordelijkheid nemen met een sterke focus op onze klanten. We worden zeer enthousiast van het oplossen van complexe problemen van onze klanten, zoals het behalen van een betere brandstofefficiëntie en lagere emissies door te werken aan ‘lichtgewicht’ voertuigen met ons aluminium.
 
If you’re driven to contribute and succeed, you’ve come to the right place.

Alvance Aluminium Duffel
Volg Alvance Aluminium Duffel op LinkedIn

Alle vacatures bij Alvance Aluminium Duffel jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Alvance Aluminium Duffel. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.