ArcelorMittal Construction

ArcelorMittal Construction creëert innovatieve bouwsystemen die op een duurzame manier inspelen op de creatieve behoeften van morgen. In de twee Belgische fabrieken (in Geel en Fleurus) ligt het accent op dak- en gevelsystemen. “Het zijn aantrekkelijke en kostenefficiënte oplossingen die een breed spectrum van toepassingsgebieden dekken”, aldus marketing & communication officer Eveline Rombouts. “Het overgrote deel van onze producten wordt gebruikt voor eenvoudige loodsen en utiliteitsgebouwen. Niettemin bieden we ook voor kantoren, winkels en wooncomplexen - waar esthetiek een belangrijke rol speelt – erg interessante systemen.”
 
Met de sandwichpanelen van ArcelorMittal Construction kunnen aantrekkelijke gevels worden gecreëerd zonder afbreuk te doen aan energiebesparing, geluidsisolatie en brandveiligheid. “We bieden een breed spectrum aan coatings en afwerkingen”, vertelt Eveline Rombouts. “Zelfs cassettes op maat behoren tot de mogelijkheden. Onze sandwichpanelen voor daktoepassingen zijn dan weer interessant omwille van hun isolerende, brandwerende en brandvertragende functie. De klant heeft keuze tussen PIR of een steenwol isolatiekern. Ook voor ruimtes met een hoge tot zeer hoge luchtvochtigheid hebben we oplossingen in portefeuille. Een grote troef van ArcelorMittal Construction is dat we elk aspect van de productie beheren: van staalproductie en -selectie tot afwerking en logistiek. Hierdoor kunnen we het grootste productassortiment aanbieden met de meest uitgebreide selectie van kleuren en afwerkingen.

ArcelorMittal Construction
ArcelorMittal Construction ArcelorMittal Construction ArcelorMittal Construction ArcelorMittal Construction ArcelorMittal Construction

Alle vacatures bij ArcelorMittal Construction jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf ArcelorMittal Construction. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.