Artes Roegiers

Artes Group werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. We zijn een sterke speler op alle terreinen: burgerlijke bouwkunde, waterbouw, petrochemie, gebouwen en restauratie. Geen project is ons te moeilijk en onze Constructive People gaan er altijd vollenbak voor. Dat maakt Artes Group de ideale partner voor het ontwikkelen en bouwen van duurzame kunstwerken.
 
Onze verschillende zusterbedrijven (Artes Depret, Artes Roegiers, Artes TWT, Artes Woudenberg, CAAAP en Van Maele) zijn verspreid over heel België. Dankzij die sterke aanwezigheid wisselen we makkelijk kennis, ervaring, personeel en materieel uit. Dat biedt een enorme meerwaarde voor onze stakeholders.
 
De expertise van Artes Group gaat nog veel verder. Onze specialisatie in projectontwikkeling uit zich in Artes Projects en CAAAP, een dochterteam van dedicated developers. Artes Prefab zorgt voor de interne productie van prefabbeton en Van Maele is de jongste telg in onze familie. Het installatiebedrijf specialiseert zich in sanitaire en HVAC uitrusting en maakt daarmee Artes Group compleet.

Artes Roegiers

Alle vacatures bij Artes Roegiers jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Artes Roegiers. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.