ASAP.be

ASAP is uitgegroeid tot een toonaangevende HR Group met 80 vestigingen in België. Werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, poetshulp via dienstencheques, integratie van HR-software ... ASAP is al jarenlang zoveel meer dan alleen uitzendwerk.

 

ASAP focust zich op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van hun HR-kennis. Met enthousiasme, natuurlijk. Of waar dacht u dat de slogan ‘Enjoy your Job’ vandaan kwam?

Jouw voordelen?

- Enjoy your Job – Dat is ons motto. Want wie met de glimlach werkt, is gemotiveerd. Groeit. Ontwikkelt zich. Daarom streven we altijd naar een aangename werkomgeving.

- Kans op vast – ASAP heeft een breed aanbod aan jobs. Vaste én tijdelijke. Zo heb je via ons niet alleen kans op interimwerk, maar ook op een leuke vaste job.

- Focus op veiligheid – Jouw veiligheid is een prioriteit. Waar je ook aan de slag gaat. Wij gaan voor ‘zero’ arbeidsongevallen. Met continue veiligheidsacties, campagnes en tips.

- Correct betalen – Goede rekeningen maken goede vrienden. Correct en stipt uitbetalen is voor ons dan ook een erezaak. Hand op het hart.

- Jij bent klant – ASAP heeft respect voor iedereen. Daarom behandelen we je niet als een uitzend’kracht’, wél als een uitzend’klant’. Een verschil dat je voelt.

- Voor elk profiel – Wat je talent of interesse ook is, we hebben jobs voor jouw profiel. En experts die je vlot naar je perfecte baan gidsen.

ASAP.be
Contact

Contacteer dit bedrijf

Zuiderring 11
3600 Genk

Volg ASAP.be op Instagram Volg ASAP.be op Facebook

Alle vacatures bij ASAP.be jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf ASAP.be. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.