ASSTER

Wij willen een kwalitatief hoogstaand, efficiënt ziekenhuis en verzorgingstehuis zijn
om psychiatrische patiënten en bewoners te behandelen en te begeleiden naar een betere geestelijke gezondheid en hen zo bij te staan in hun streven naar een waardig, voldoening gevend en betekenisvol leven.
 
Wij willen gedurfd creatief en vernieuwend te werk gaan met respect voor patiënt en medewerker
in een warme betrokken sfeer en in open dialoog met de patiënt en zijn omgeving, met andere hulpverleners en de maatschappij in zijn geheel.
 
Wij willen dat doen met passie en professionalisme, bereid tot pionierschap.
Samenwerking, schoonheid en spiritualiteit geven hierbij een kwalitatieve meerwaarde.
 
 
Asster is op zoek naar medewerkers die een hart voor mensen hebben en die willen werken in een organisatie die deze passie met je deelt. Vzw Asster is zo'n organisatie!  In ons psychiatrisch ziekenhuis `Asster' en het Psychiatrisch Verzorgingstehuis `De Passer' bieden dagelijks meer dan 1.000 medewerkers kwaliteitsvolle, professionele en warme zorg aan mensen met psychische problemen.  Zorg waarin de mens achter de patiënt centraal staat.  Zij doen dit in een uitdagende werkomgeving, met ruimte om te groeien én aandacht voor welzijn.
 
 

ASSTER
ASSTER ASSTER ASSTER ASSTER
Volg ASSTER op LinkedIn Volg ASSTER op Facebook

Alle vacatures bij ASSTER jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf ASSTER. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.