Autorijschool Hendriks

Sinds 1965, al meer dan 50 jaar, organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs. Door haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen.

Onze opleidingen reiken verder dan louter het behalen van het rijbewijs. Een voertuig correct kunnen besturen is belangrijk, maar op een verantwoorde en veilige manier deelnemen aan het steeds drukker wordende verkeer is vaak van levensbelang. Geholpen door onze innovatieve opleidingsmethoden waarbij de leerling steeds centraal staat, leiden we kandidaten op tot bekwame, milieubewuste en verantwoorde weggebruikers.

Om deze doelen te verwezenlijken worden onze lesgevers jaarlijks bijgeschoold en hebben ze allen een intensieve training Eco-driving gevolgd.

Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Hendriks uit tot de referentie en marktleider in de rijbewijsopleidingen in de regio.

Autorijschool Hendriks

Alle vacatures bij Autorijschool Hendriks jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Autorijschool Hendriks. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.