Avery Dennison

Avery Dennison (NYSE: AVY) is een wereldwijd materiaalwetenschappelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van een grote verscheidenheid aan labeling en functionele materialen.
 
De producten van het bedrijf, die in bijna elke grote industrie worden gebruikt, omvatten drukgevoelige materialen voor labels en grafische toepassingen; tapes en andere hechtoplossingen voor industriële, medische en detailhandeltoepassingen; labels en versieringen voor kleding; en oplossingen voor radiofrequentie-identificatie (RFID) die kleding voor de detailhandel en andere markten bedienen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Glendale, Californië, en heeft meer dan 32.000 werknemers in meer dan 50 landen. De gerapporteerde omzet in 2020 bedroeg USD 7 miljard.

Bent u op zoek naar een kans waarbij u uw unieke vaardigheden en talenten in kunt zetten in uw dagelijkse werkzaamheden? Wordt u gedreven door ideeën en hebt u graag een zichtbare impact? Wilt u werken met collega's die net zo enthousiast zijn over hun werk als u en die werken aan een betekenisvolle loopbaan? Overweeg Avery Dennison.
 
Een loopbaan bij Avery Dennison kan het verschil maken voor uw toekomst. We hebben innovatie in ons DNA en ons bedrijf draagt bij aan een duurzamere wereld. Er is genoeg ruimte om uw loopbaan verder te ontwikkelen. Draag uw steentje bij aan een open, collectieve cultuur waarin verschil van mening wordt aangemoedigd en gerespecteerd. U hebt een wereldwijde marktleider achter u staan.

https://www.youtube.com/c/AveryDennisonVideo/featured

Avery Dennison

Alle vacatures bij Avery Dennison jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Avery Dennison. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.