AZ SINT-LUCAS BRUGGE

Zit zorg in uw natuur?

Dan is een job in het AZ Sint-Lucas misschien iets voor u!

Al meer dan 50 jaar streeft ons ziekenhuis er niet alleen naar een modern en efficiënt maar vooral een kwalitatief en menselijk ziekenhuis te zijn. Om die kwalitatieve zorgverlening elke dag waar te maken, heeft het ziekenhuis niet alleen nood aan een excellente medische staf, maar evenzeer aan bekwame verpleegkundigen, zorgkundigen, paramedische, logistieke en administratieve medewerkers. Het ziekenhuis telt momenteel 110 artsen-specialisten en bijna 1.400 medewerkers (waarvan 40 % voltijds en 60 % deeltijds). Ook u kan ons komen versterken!

Voor nieuwe medewerkers wordt een specifiek onthaal- en inscholingsprogramma voorzien. Daarbij zijn er regelmatige opvolgingsgesprekken voorzien om hen te begeleiden naar een succesvolle loopbaan. De beste getuigen hiervan zijn de studenten verpleegkunde die bij ons stage liepen en de warme ontvangst en kwaliteitsvolle begeleiding bevestigen.

Het AZ Sint-Lucas biedt u toffe collega’s en een aangenaam werkklimaat. Voor wie voltijds werkt, kunnen de compensatie-uren opgespaard worden tot volledige vrije dagen. Ook is er een gratis hospitalisatieverzekering en heerst er een gunstig sociaal klimaat. Zo werden er bedrijfsakkoorden gesloten over loopbaanonderbreking en het recupereren van overuren.

AZ SINT-LUCAS BRUGGE

Alle vacatures bij AZ SINT-LUCAS BRUGGE jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf AZ SINT-LUCAS BRUGGE. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.