Bakkerij Carl

In 1993 opende Carl zijn eerste bakkerijwinkel in Bonheiden. In die tijd haalde hij zijn producten nog bij een warme bakker in de buurt. Begeesterd door kwaliteit besloot Carl al snel om zelf de stiel van het bakken te leren. Tegenwoordig staat Bakkerij Carl bekend in Bonheiden, Mechelen, Lier en omstreken met meerdere winkels en verschillende broodautomaten.
 
Een team van gepassioneerde vakmensen gaat elke dag opnieuw de uitdaging aan om verse, ambachtelijke en vooral smaakvolle producten aan te bieden.
 
Er wordt gewerkt in een hygiënische omgeving, met de allerbeste ingrediënten en volgens unieke recepturen. Net zoals het hoort in een ambachtelijke bakkerij.
 
Bij bakkerij Carl geurt het meerdere keren per dag naar vers gebakken brood en pistolets. Alle brood en patisserie wordt steeds in de plaatselijke ateliers of de winkels zelf gebakken. In het weekend branden de ovens zelfs tot ver in de namiddag. Altijd kraakvers en ambachtelijk, dát garanderen wij! Nu en in de toekomst.

Bakkerij Carl
Volg Bakkerij Carl op Instagram Volg Bakkerij Carl op Facebook

Alle vacatures bij Bakkerij Carl jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Bakkerij Carl. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.