BAM CONTRACTORS

BAM Contractors is één van de grootste bouwbedrijven in België (top 3 qua omzet). Als dochtermaatschappij van BAM Belgium maakt ze ook deel uit van de Koninklijke BAM Groep. De 550 BAM-medewerkers realiseren infrastructuur- en wegenwerken, industriële en waterbouwkundige projecten, alsook gebouwen. Ze worden gedreven door kwaliteit, veiligheid, vakkennis en service.

Medewerkers en innovatie vormen de basis van BAM Contractors waardoor het een multidisciplinaire en duurzame bouwpartner is voor zijn publieke en private klanten. "Together we create space" geeft weer hoe BAM Contractors zijn dagelijkse activiteit invult: het bouwen van schoolgebouwen die leraren en kinderen goesting geven om naar school te gaan, ziekenhuizen die het leven van artsen, verpleegkundigen en patiënten aangenamer maken, spoor- en wegenwerken die ons land mobieler maken, ... Kortom: de iconische BAM-projecten dragen bij tot een betere maatschappij.
www.bamcontractors.be

BAM CONTRACTORS
Contact

Contacteer dit bedrijf

ANTOON VAN OSSLAAN 1
1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

Alle vacatures bij BAM CONTRACTORS jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf BAM CONTRACTORS. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.