Beldos N.V

Beldos N.V. is een toonaangevend ontwerper en fabrikant van doseermachines, opvoerpompen en patisserie-toepassingen voor bakkerijen en voedselfabrikanten en dit wereldwijd.Het bedrijf werd opgericht in België in 2001 door Rudy Van der Linden. Rudy is een uitermate innovatief ontwerper en technicus.

In 1978 begon Rudy zijn eigen bakkerij “Van der Linden” in Brasschaat.Hij wilde zijn kennis van patisserie combineren met zijn know-how van electromechaniek. Dat resulteerde in 1996 in de uitbouw van de Filler Systems Europe Company. Rudy importeerde doseermachines om ze over gans Europa te verkopen.

Toen hij opmerkte dat er nog ruimte voor verbetering was in de bouw van dit soort machines, richtte hij in 2001 zijn eigen ontwerp- en productiebedrijf op.Rudy’s ervaring in de bakkerijsector, zijn kennis van de noden in de sector en zijn technische know-how maken het mogelijk om unieke machine uitrustingen te produceren.

 

Beldos N.V
Volg Beldos N.V op LinkedIn

Alle vacatures bij Beldos N.V jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Beldos N.V. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.