Bellewaerde

Bellewaerde maakt deel uit van de Compagnie des Alpes groep, één van de grootste groepen van ééndagsattractieparken in Europa.  Wij ontvangen jaarlijks meer dan 700.000 bezoekers en blijven groeien met de komst van Bellewaerde Aquapark sedert juli 2019 en de investering in een nieuwe familie-attractie Wakala in 2020.

Bellewaerde staat voor een unieke mix van attracties, dieren en een prachtige natuur.  De service en positieve werkhouding van het personeel is echter van minstens even groot belang en zorgen ervoor dat een bezoek aan Bellewaerde een onvergetelijk avontuur wordt.  Bellewaerde draagt personeels- en klantentevredenheid dan ook hoog in het vaandel.  Naast veiligheid is een warm onthaal voor Bellewaerde topprioriteit. Dankzij onze vriendelijke en professionele medewerkers wonnen wij de award voor het pretpark met de beste dienstverlening én stonden we in de top 3 van de meest aantrekkelijke werkgevers van West-Vlaanderen.

Als medewerker van Bellewaerde kom je terecht in een unieke werkomgeving. Bovendien is de werksfeer opperbest en kom je dagelijks met veel mensen in contact.

Onze missie luidt: het aanbieden van plezier en avontuur in een natuurlijke omgeving waar familie en vrienden samen authentieke en onvergetelijke momenten beleven.  En dat kan jij mee mogelijk maken..

Bellewaerde
Bellewaerde Bellewaerde Bellewaerde Bellewaerde Bellewaerde Bellewaerde Bellewaerde Bellewaerde Bellewaerde
Volg Bellewaerde op Instagram Volg Bellewaerde op Facebook

Alle vacatures bij Bellewaerde jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Bellewaerde. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.