Bon'Ap

Meat&More is een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees en maaltijden. Wat in 1990 kleinschalig startte, is bijna 30 jaar later uitgegroeid tot een bedrijf met 170 winkelpunten en meer dan 1.300 medewerkers. Het hart van de groep klopt op de site in Aalter: daar zijn productie, logistiek en ondersteunende activiteiten gecentraliseerd. Vanuit de hoofdzetel leveren we aan alle Buurtslagers-slagerijen en Bon’Ap-maaltijdwinkels. Met die winkelformules brengen we dagelijks de heerlijkste gerechten op tafel bij wel duizenden gezinnen.

Bij Meat&More staan de medewerkers centraal. We dromen er namelijk van dat iedereen gelukkig is in z’n job. Dat willen we realiseren met een job op maat voor iedere medewerker. Hoe we dat doen? Al vanaf de aanwerving gaan we samen op zoek naar een passende job. Daarna krijg je een persoonlijk opleidingsplan en een eigen HR business partner. Die HR business partner coacht en begeleidt je als medewerker. Is de job toch niet helemaal jouw ding? Dan zoeken we samen tot het dat wel is. Interne mobiliteit zit namelijk in onze bedrijfscultuur ingebakken.

Graag een job op maat?
Laat van je horen, we leren je graag kennen!

Bon'Ap
Bon'Ap Bon'Ap Bon'Ap
Volg Bon'Ap op Facebook Volg Bon'Ap op LinkedIn

Alle vacatures bij Bon'Ap jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Bon'Ap. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.