Brabantia S&L Belgium nv

Brabantia is een internationaal familiebedrijf dat één van de marktleiders is op het gebied van stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen in Europa. Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal designmerk. Een betrouwbaar en geliefd merk met mooie, handige oplossingen voor in huis: van afvalemmers tot wassen en drogen en van koken en tafelen tot badkameraccessoires.

Het geheim van ons succes? Mensen houden van mooie kwaliteitsproducten die ze dag in dag uit kunnen gebruiken, zolang als zij willen. Verrassende producten met een eigentijds ontwerp die de dagelijkse klusjes plezieriger maken, letterlijk 'Designed for living'. En daar zijn we trots op, samen met ongeveer 1.000 'Brabantianen' die zorgen voor de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en distributie van onze artikelen wereldwijd. We zijn volop in beweging en hebben jou nodig voor verandering.

Brabantia S&L Belgium nv
Brabantia S&L Belgium nv Brabantia S&L Belgium nv Brabantia S&L Belgium nv
Volg Brabantia S&L Belgium nv op LinkedIn

Alle vacatures bij Brabantia S&L Belgium nv jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Brabantia S&L Belgium nv. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.