BVBA VANBEUREN INTERIORS - Sleeplife

Over Sleeplife®

Voelbaar beter slapen

Op 1 januari 2016 schudde Sleeplife® de slaapwereld wakker. Als gloednieuwe slaapspecialist gooiden we met 16 beddenwinkels, 30 zelfstandige professionals en een team van meer dan 100 ervaren werknemers meteen ons volle gewicht in de schaal. Je vindt bij ons slaapcomfort en bedtextiel in een kader dat tegelijk erg professioneel én persoonlijk is. Een succesformule, zo blijkt.

Ondertussen telt Sleeplife® al 20 beddenwinkels en groeiden we in een sneltempo uit tot een toonaangevende slaapspecialist in Vlaanderen. Als bekroning werd Sleeplife® in 2022 voor een tweede keer door de consument verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie ‘slapen’.

Waarom kiezen voor Sleeplife®?

Simpel, met 20 slaapwinkels in Vlaanderen en een team van meer dan 100 werknemers garandeert Sleeplife® je:

  • uitgebreid persoonlijk slaapadvies
  • slaapoplossingen van de hoogste kwaliteit
  • respect voor mens en natuur

Bij een bezoek aan een van onze winkels leer je welke slaapoplossing het beste bij je past. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer, tot het ideale dekbed of kussen. Reken daarvoor op onze onverdeelde aandacht en begeleiding. Het resultaat voor jou? Een uiterst persoonlijke nachtrust.

Overtuigd? Luister gerust ook naar de ervaringen van onze klanten!

 

Ervaringen van klanten

Denk je erover na een slaapoplossing te kopen bij Sleeplife®? Dan is het meer dan logisch dat je op zoek gaat naar naar ervaringen van mensen die al een bed bij Sleeplife® gekocht hebben. We geven je graag een inkijk in de verhalen van onze klanten. Weet dat onze missie pas geslaagd is als we je een uniek en onderbouwd slaapsysteem voorstellen dat volledig aan je behoeften voldoet. Aan de hand van recensies en getuigenissen van onze klanten ontdek je of we in ons opzet geslaagd zijn.

De getuigenis van Sabine uit Vlierzele

"Grote keuze in de winkel. Gedegen uitleg en advies van de verkoopster. Die was bovendien niet opdringerig. De levering en plaatsing van het bed ging erg vlot. Erg tevreden over het bed en andere aangekochte producten (matrasbeschermer, hoeslaken)"

Het oordeel van Veerle en Fred uit Vilvoorde

"Ons eerste contact met de verkoopster in de winkel in St-Niklaas verliep heel goed. Er werd geluisterd naar onze noden en er werd ons niets opgedrongen. De levering gebeurde geheel volgens afspraak, door 2 heel vriendelijke mannen. We slapen nu ongeveer een maand in onze nieuwe boxspring en zijn heel tevreden. Dat vertellen we door aan vrienden en familie."

Ook Fien uit Heule uit haar tevredenheid

"Vriendelijke verkopers, correct advies, goede prijs/kwaliteit verhouding".

 

Sleeplife® steunt Bednet

Bednet biedt synchroon internetonderwijs aan langdurig zieke kinderen en tienermoeders die tijdelijk niet naar school kunnen.
Ze krijgen onderwijs op afstand en volgen de lessen live mee met hun leeftijdsgenoten. Sleeplife® steunt deze zieke kinderen. Voor een beter schoolleven.

BVBA VANBEUREN INTERIORS - Sleeplife BVBA VANBEUREN INTERIORS - Sleeplife BVBA VANBEUREN INTERIORS - Sleeplife

Alle vacatures bij BVBA VANBEUREN INTERIORS - Sleeplife jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf BVBA VANBEUREN INTERIORS - Sleeplife. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.